Så lyder rubriken på en av Di.se artikel om aktiemarknadens framtid, uttalandet kommer ifrån Andrew Roberts som är chef för Royal bank of Scotlands kreditgrupp. Som rekommenderar att man dumpar aktierna och istället köper på sig obligationer istället.

Andrew Robert beskriver marknaden väldigt mörkt med en syn att Europas ekonomiska återhämtning är långt ifrån stabil och att detta kan medföra att ytterligare pengar behöver pumpas in i systemet. Han säger även att anledningen till den skakiga börsen vi har haft den senaste tiden beror på regeringens stimulansåtgärder som bara har mörkat den underliggande anledningen till all, inte löst det.

Läs hela artikeln här: “Aktiemarknaden står inför en avgrund”

Trotts den nedgång som har varit och de negativa artiklarna som har börjat drälla ned som regn kommer jag sitta kvar i min lilla båt, kommer möjligen dra in årorna och följa med strömmen för att sedan se var man hamnar.

Skulle nu allt braka riktig åt skogen får man väll se det som ett bra tillfälle att fylla på portföljen med stora och billiga bolag. Även möjligen att få snitta ned sig i mina redan befintliga innehav.

Hur tänker ni angående dagens aktiemarknad?

Gilla detta inlägg