Det är namnet på en tråd som jag sprang över för ett par dagar sedan. Nu har tråden utvecklas och blivit rikitg intressant. Med mycket argument och uträkningar även räntor.

Inledning i tråden

“Hej,

Jag skulle hemskt gärna vilja ta emot goda råd och synpunkter på det jag skriver om nedan.

En nära anhörig till mig gick tyvärr bort nyligen. Förutom en stor saknad och tomhet som jag fortfarande försöker hantera lämnade han även efter sig ett hyreshus och en hel del pengar. Enligt testamentet kommer jag att få 25% av detta. 50% går till en annan familjemedlem och de sista 25% till en tredje.

Hyreshuset har en årlig hyresintäkt på ca 0,5 miljoner och den årliga vinsten ligger på ca 0,25 miljoner. Det är beläget i ett mycket attraktivt läge i en av Sveriges storstäder med stabila hyresgäster.”
Till Tråden