Som jag har skrivit tidigare i bloggen så kommer jag att bli pappa för första gången. Om inte en inte allt för lång framtid. Finns även en ultraljudsbild HÄR får er som skulle vilja se. :)

Igår blev det lite kompletterings-shopping till den kommande bebisen. Sånt som vi inte har tänkt på eller sånt som man rent av har glömt bort för att det har varit så mycket annat.

Något som vi inte riktigt hittade och måste söka vidare efter, är en babymonitor. Sambon vill ha en med vibration så att man kan ha den i fickan medan man t ex dammsugar. För om man har med ljud eller ljussignaler är det lättare att missa om det ”varnar”.

Men kan verkligen säga att köpa saker man ska ta till en bebis är en djungel. Det finns mängder med olika bra och onödiga saker, och ofta är sakerna väldig lika varandra men ändå så finns det nått som den andra inte har som gör att den blir bättre.

Som tur var så har vi redan gjort det större inköpet av spjälsäng, madrass, handdukar, kläder, och mycket mer. Så denna gång var det inte så jobbigt att handla bebissaker.

Gud vad man längtar tills den kommer ut så man får hålla den i famnen! :D