När jag kollade min e-post i morse så hade jag fått ett e-post meddelande från Hipshot som är ägaren av bloggen Onsdagsfonden. I meddelandet stod det att när han gick in på min blogg så syntes bara rubriken på det sista skriva inlägg utan något innehåll.

Snabbt öppnade jag Firefox och gick in på bloggen, där kunde jag konstatera att allt såg rätt ut för mig. Så jag skickade tillbaka och fråga om det fortfarande var likadant. Då meddelandet hade kommit senare på tisdag kvällen.

Fick ett snabbt svar tillbaka, vilket var väldigt uppskattat för min del. Hipshot fick samma fel på min blogg som tidigare. Men nämner att han använder Internet Explorer, här föll allt på plats för mig.

Så upp med IE och in på bloggen, och se där. Stöter på samma fel som Hipshot har beskrivit.

Efter lite frustration och pillade så hittade jag felet. Det var ett plug in som jag har använt som lägger in en bit script i början av varje inlägg. Detta var något som IE inte tyckte om! Några redigerade inlägg senare så verkar bloggen fungera som den ska igen med IE.

Så ett stort tack till Hipshot som var snäll att meddela mig om felet!