Det finns många företag som man vet väldigt lite om och företag som man knappt har lagt märket till fast dem finns mitt inne i centrum tillsamman med alla andra. Man kan ha gått samma sväng flera gånger men aldrig lagt märket till ett företag, tills en dag då dem blir börsnoterade och man har fått dem långt in i backhuvudet.

Så var det för mig igår när jag gick genom vårat lilla centrum, som många gånger tidigare och tittat upp bland alla skyltar om låga priser och rea med olika bolag som försöker dra till sig kunder. När jag helt plötsligt får se en skyllt där det står MQ! Helt paff ringde jag min sambo och frågade hur länge vi har haft en MQ butik här, svaret jag fick

- Den där butiken har ju varit där i flera år!

Aha, antingen har man varit väldigt ouppmärksam och aldrig lagt märket till skylten eller så är det för MQ inte allt för länge sedan börsnoterades så man fick det på minnet.

Så en börsnotering är lika mycket som reklam som det är positivt för bolaget i sin helhet?

Någon mer än jag som har lyckats med detta? :)