För ungefär två månader sedan publicerade jag lite statistik från Destination Miljonär. Nu tänkte jag uppdatera den statistiken med några nya siffror. Siffrorna som är mellan (Det här) är från den föregående statistiken.

Den större delen av mina besökare kommer från hänvisningar från andra webbsidor 82,73 % (60 %). Efter det kommer direkt trafiken på 9,87 % (18 %), och sist men inte minst från sökmotor kommer 7,10 % (22 %)

Genom snitts tid på bloggen per besökare är 3min 23sek (2min 44sek)

Max unika besökare under en dag är 86st (53st), och max besökare på en vecka är 447st (299st).

När det kommer till webbläsare så använder 55 % Firefox och 41 % Internet Explorer. Sen kommer övriga webbläsare med 4 %.

Totalt antal sidvisningar är 3111st.

Statistiken är tagen från Google Analytics och sedan jag byte till en egen domän. Så inga siffror är med från den ”gamla” bloggen.