Idag så kom USA med detaljhandelssiffror från julhandel, som inte allt imponerade på markanden. Detalj handeln sjönk med 2.7% jämfört med månaden innan, här trodde analytikerna på en 1.2% sänkning. Och detalj handel exklusiv bilar sjönk med 3.1%, analytikerna trodde 1.4%. Så man kan säga att analytikerna hade riktig riktig fel angående USA siffrorna.

Med detta så kom Stockholmsbörsen av sig och stört dök och stängde på – 4.65%.

Själv så hade jag funderat på att köpa in mig i Boliden, men ville vänta för att se om den skulle falla lite gran efter den kraftiga uppgången i början av året. Med dagens kurs fall så hamnar Boliden på nytt års lägsta, vilken jag är positivt för min del.

Sen mina egna aktier följde även dem med strömmen och stängde på minus, vilket jag inte tyckte var lika tillfredsställande. Detta kan även vara ett bra tillfälle att snitta ner sig i sitt egna innehav.

Hur agerar ni under dessa förhållanden som är på börsen?