På sista tiden har jag börjat få olika idéer och bilder i skalen som jag har försöker få ner på papper. Många av idéerna har varit på olika webbsidor, som man möjligen skulle kunna få in några extra kronor ifrån till mitt sparande.

Tanken med sidan är att den ska vara rätt ”självgående” eller passiv är ett annat ord man kan ändvända. Vilket då innebär att man inte skulle behöva sköta om sidan så mycket. Möjligen bara uppdatera den någon gång i månaden.

Så tänkte börja i veckan med att välja ut en av mina idéer, och göra den från idé till verklighet. Tänkte börja med en webbsida och se hur resultatet blir, möjligen att det kommer upp andra idéer under tiden jag bygger sidan.

Jag har kommit så långt att sidans innehåll är så gott som klart. Det är själva sidan jag inte riktigt har bestämt mig för hur den ska se ut. Men det visar sig nog när man börjar, kommer säker att vilja ändra några andra saker i slutändan ändå så.

Kommer att hålla er uppdaterade om hur det går med sidan.