När jag får brist på idéer och inspiration till bloggen och vad för inlägg jag ska skriva, så brukar jag ta mig en promenad runt i kvarteret för att rensa hjärnan och för att söka inspiration ute.

Oftast så kommer jag på vad jag kan skriva om eller ett projekt som man skulle kunna starta. Är det ett inlägg jag kommer på, blir det snabbt att ta fram telefonen och skriva ner några stöd ord så jag inte glömmer det.

 

Är det ett projekt jag kommer på , är det samma sak där. Skriva ner stöd ord på telefonen, men när jag kommer hem. Sätter jag mig ner och ritar, skriver och funderar på hur det ska se ut, hur jag ska gå tillväga för att nå det resultatet jag vill.

 

Och vissa gånger räcker det med att man lägger i sängen en stund och bara slappnar av så börjar det komma idéer så rullande band. J

Hur gör ni när inspirationen och idéerna börjar tryta?