Då har man suttit och funderat vilka investeringar i aktier man ska göra under 2009, utöver det jag skrev tidigare i inlägger Nytt År.

Hade tankar att jag skulle komplettera min portfölj med en bank aktie, vilket det blir har jag inte bestämt då det finns några att välja mellan. Swedbank eller Danske Bank är dem som ligger närmaste till hans i som det ser ut nu.

Sen funderar jag på att plocka in Investor, Industrivärlden eller HM i portföljen och göra det till de dominerande innehavet i min portfölj. Men har lite beslut ångest över vilken av dem, får se hur det börjar se ut framåt.
Och så kommer det bli att utöka befintliga innehav som NCC, Kungsleden och Boliden. Möjligen att jag köper på mig mer utav Boliden efter att ha fått se deras rapport som kommer nästa månad.

Någon som har nått att tillägga? :)