Jag ska bli miljonär, det är vad jag skriver om i bloggen. Jag har skrivit hur jag ska gå tillväga för att få ihop till en miljon kronor. Och vilka investeringar jag gör, även hur mycket jag lägger undan per månad.

Utöver det, så vad krävs det utav mig själv för att jag ska lyckas med mitt mål?

Det krävs att jag ska vara tålmodig, då det inte går över en natt att få ihop en miljon. Även att jag ska ha disciplin att kunna låta bli att pengar som jag har lagt undan till mitt sparande. Om inte nöden kräver det t.ex. att man inte skulle klara av att betala hyran. Att vara fokusera på sparandet och se framåt.

Att utöka mina kunskaper om sparade och läsa böcker som är inriktat på sparande som t ex aktier och fonder.

Stödet från min sambo är också en stor del som hjälper mig i min färd till miljonen.

Så det var lite grann vad jag kan komma på, som krävs utav mig för att lyckas med mitt mål.

Skriv gärna en rad om vad ni tror att det krävs för att lyckas med sina mål.