Då var det åter igen dags att redovisa min kassabok för april månad. Av någon anledning fick jag ut mindre pengar denna månad än vad jag brukar få. Där av den höga procenten på de fasta kostnaderna, för dem fasta kostnaderna är detsamma som när jag började. Med undan tag för elen, som går upp och ner under sommaren och vintern.

Det positiva är i alla fall lägre elförbrukning under april månad, och ser ut som att den ska ner några hundringar till.

Fasta kostnader är T ex: Hyra, El, Vatten, Husdjur, Mat, Bensin.
Fasta kostnader som inte kommer varje månad är T ex: Försäkringar, Tv-avgift, Bilskatt.
Sparande är T ex: Sparandet för bloggen, kommande utgifter, buffert.
Nöjen är T ex: Bio, Godis, Böcker, Aktiviteter.
Övrigt: Det som inte platsar under dem fyra andra kategorierna.

April månad har sätt ut så här:

Min Lön:
100 %

Fasta kostnader:
80 %
Fasta kostnader som inte kommer varje månad: 2 %
Sparande: 12 %
Nöjen: 2 %
Övrigt: 6 %