Eller man kanske skulle kalla det för uppräkningen? Minns ni min lilla rad som jag hade uppe i högra hörnet före jag byte layout på bloggen? Den som visade hur långt jag hade kommit på min väg till miljonen?

Den är nu tillbaka men med några ändringar, istället för att visa hur långt det är kvar till miljonen visar den istället hur nära jag är till att klara mitt sparmål för 2009. Och som vanligt skriver jag ut det investerade värdet och inte marknadsvärdet på mitt innehav.

Fick några kommentarer efter jag hade byt layout om att dem ville ha tillbaka den. Då det var ett snabbt och enkelt sätt att se hur det har gått med mitt sparande. Så efter en del flyttande och funderande hamnade den på toppen tillsammans med reklamen.

Den blir väldigt svår att missa och hoppas att det är några som är nöjda nu är den är tillbaka, enda om det har blivit lite ändringar på den.