Då var åter igen ett år avslutat och ett nytt har börjat. 2009 kan man väll säga har varit ett bra år med många roliga och intressanta händelser och en del tabbar. Men allt har gjort en lite klockare och rikare på kunskap.

Så hur kommer det nya året att se ut? Det är en bra fråga, bloggen kommer fortsätta som den har gjort med samma låga takt och få inlägg som det har varit under dem senaste månaderna. Sparandet kommer fortsätta också men även där med mindre sparande än som har varit planerat. Mycket på grund av att vi kommer få utökning i familjen under februari, som gör att prioriteringar av pengar och sparkapital behöver göras.

Sitter även och funderar på ideér som skulle kunna dra in lite extra pengar till sparandet, har kommit fram till många ideér men som är svårare att förvärkliga än vad jag trodde från början.

Sen ska jag ta mig tid att uppdatera min portfölj lite med ny info då det var ett tag detta gjordes, och kan ju vara rätt trevligt med att ha lite nya siffror nu när det är nytt år och allt.

Jag vill önska alla ett gott nytt år och hoppas ni tar med er allt ni har lärt er under 2009 både på gott och ont! =)