Då var det nytt och fräst år igen, men innan jag börjat vill jag bara säga Gott Nytt År och God fortsättning på det nya året! :)

Vad ska nu hända i bloggen/sparandet under det nya året?

Två saker kommer i alla fall hända som ligger väldigt nära, och det är.

1: Att jag ska försöka gå över helt till att bara spara pengar i aktier. Detta innebär då att jag vill bli av med mina fonder, men då en av dem ligger ganska mycket minus. Så kommer jag att vänta med att sälja av dem. Med förhoppningar att det ska komma en kraftig rusning uppåt på marknaden. Inte så att jag får tillbaka alla pengar från fonderna, utan att minska förlusterna av dem.

2: Jag har nu beslutat att sälja iväg mina Rail Care aktier. Då jag har tappat den tron jag hade på dem i början. Sedan tror jag att pengarna kan göra bättre nytt i någon annan aktie, vilket är dock oklart. Man får se hur det börjar se ut nu i början av året. Men lutar åt ett köp i Swedbank.

 

Längre än så här har jag inte kommit i mina tankar, mycket är det att jag fortfarande är utan jobb och har inte så mycket pengar att lägga undan. Vilket är rätt frustrerande när man verkligen vill kunna spara pengar.

 

Det var en komisk tanke, jag vill ha ett jobb så jag kan känna mer pengar för att kunna spara dem. ;)

 

Ska i alla fall försöka att vara mer aktiv här på bloggen nu. Då det har börjat lugna ner sig med vår lilla pojke. :)