Så där jag då fick man äntligen lite tid över för att kunna skriva en väldigt sen redovisning av mitt sparande. Nu får man ta i akt att detta är även för dem 12 dagarna som redan har passerat i juni månad. Så man kan väll säga att det ser lite bättre ut än vad det skulle ha gjort då börsen har varit lite vänligare dem senaste dagarna.

 

Sparandet har blivit 2000kr + 1700kr som kom från skatteåterbäringen samt utdelningen som trillade in. Hur mycket exakt det blev har jag inte rikitg hunnit kolla, men det kommer. Får göra det när jag har mer tid över :)

Har även under juni månad utökat i både H&M och Axfood, måste ju ärligt säga att tajmningen med ökningen av H&M var rent av dålig från min sida. Köpte när aktien stod relativt högt och sedan dagen efter började den falla ytterligare. Aja, man får ta det med en nypa salt och inse att man inte alltid kan lyckas varje gång, med Axfood blev det som tur var bättre.

Och som sagt maj månad var ingen snäll månad men nu på senare dagar har börsen varit mer positiv och det har gjort att jag åter igen har passerat 100.000kr gränsen i marknadsvärde. Och denna gång är ju också planen att jag ska hålla mig över den och gå ännu mer uppåt. Men då börsen bestämmer det för det mesta så får man hålla tummarna.

Men då var det allt för mig denna gång, för önska er alla läsare en fortsatt trevlig helg!

Så här ser det ut nu:
Aktiernas Utveckling
Boliden +405 %
Kungsleden +9 %
NCC + 98 %
SCA +16%
Axfood +8%
H&M +6%
Sparkonto
E-sparkonto: 6172kr
Totalt Insatt värde:76448kr
Marknadsvärde:101420kr

 

Gilla detta inlägg