Nu är det riktigt sällsynt med inlägg från mig, har känt mig lite hängig på sista tiden och inte varit så sugen på att sätta mig ner och skriva något.

Men tog mig i kragen för att skriva min sparandeöversikt för månaden, då jag tycker det är ett av dem viktigaste inläggen. Det är dem som man senare kan gå tillbaka till och titta och se hur allt har gått framåt. J

Denna månad la jag undan 3000kr till mitt sparkonto som får ligga och gro på i väntan på aktieköp.

Sen har vi all dramatik som har varit dem senaste dagarna, H&M som lämnade ett rapport som i mina ögon inte alls var dålig, men som inte nådde upp till analytikernas förväntningar , och aktien rasade. Efter det har flera banker sänkt sina rekommendationer för H&M, förstår inte riktig varför men jag tackar. Desto mer bankerna kan pressa ner aktien desto billigare kan jag köpa den, sen med 9.50kr i utdelning blir det en bra avkastning.

Sen hade vi även SCA som kom med sin rapport, den var väll snäppet under av vad analytikerna hade skrivit, även här tycker jag det ser lovande ut, även om aktien varit lite seg. SCA har gått ned lite efter rapporten, men inget märkvärdigt. Höjd utdelning till 4kr tackar vi för.

Sen har H&M tack vare nedgången hamnat på minus i portföljen, lite tråkigt men som sagt bra läge för att utöka.

 

Aktiernas Utveckling
Boliden +631 %
Kungsleden +47 %
NCC + 143 %
SCA +19%
Axfood +24%
H&M -2%

E-sparkonto: 11 636kr

Totalt Insatt värde: 99648kr
Marknadsvärde: 142 858kr