Februari har varit en rätt så hyfsad månad för mitt innehav, större delen av den tidigare nedgången har återhämtat sig och jag ligger på plus igen. Sparandet för denna månad blev 3000kr, vilket innebär att jag nu är uppe i totalt 102 648kr sparat. Det vill säga pengar som jag själv har placerat i aktier och inte det själv marknadsvärdet.

Något mål för 2011 har jag inte satt upp ännu då jag är lite osäker på hur det börjar se ut på jobbet. Har kommit en del mindre bra meddelanden som gör att det kan se lite mörk ut från hösten. Men ett målet skulle ju kunna vara att komma upp i ett marknadsvärde på totalt 200 000kr för 2011, även om det känns mer som en önskan än verklighet.

Har som många andra redan gjort tänkt öka i H&M. Aktien har pendlat lite upp och ned den senaste veckan och har haft en årslägst på 202kr. Varför jag inte har utökat tidigare är för att jag aldrig hinner hem från jobbet innan börsen stänger. Så har bestämt mig för att skynda mig lite extra imorgon för att hinna hem och lägga en order förestängning. Och förhoppningsviss kommer den hinna gå igenom också innan dem stänger.

Utökningen kommer bli ungefär 1/3 av mitt nuvarande innehav i H&M, köpet skulle innebära att bolaget blir det största innehavet i portföljen. Kommer även försöka spara en liten del av likviditet för att eventuellt köpa en mindre post i Ratos. Om aktien får för sig att falla tillbaka mer. Då jag i dagsläget tycker den känns lite dyr, runt 210 - 200 skulle inte vara helt fel för den aktien att gå in på.

Aktiernas Utveckling
Boliden +635 %
Kungsleden +48 %
NCC + 167 %
SCA +11%
Axfood +30%
H&M -4%

 

E-sparkonto: 14 636kr

Totalt Insatt värde: 102 648kr

Marknadsvärde: 147 877kr