I slutet av augusti förra året skrev jag ett inlägg rörande aktier som jag hade ett öga på, för eventuella köp. Tänkte att en tillbakablick skulle vara intressant, se vilka bolag det var och vad som har hänt.

Bolagen jag titta lite extra på under den tiden var Swedbank, NCC, Boliden och SCA. Sen inlägget skrevs i augusti 2008 har jag plockat in tre av dessa fyra bolag i min portfölj.
Först var det NCC som jag plockade in några dagar efter inlägget, det andra var Boliden som blev inplockat rätt så tidigt på 2009 och tredje Swedbank som kom in i början av mars 2009.

Så var det bara SCA kvar av dem fyra bolagen. SCA är ett väldigt attraktivt bolag och är fortfarande under övervakningen. Tycker dock den har blivit lite dyr senaste tiden och hoppas att den ska falla tillbaka någon.

Det var en liten tillbakablick från mina tankar av förra året och vad som har hänt sedan dess.