Det har redan gått två månader sedan jag började träna och cykla till jobbet.

Cyklingen har gått bra med tanke på vädret. Har varit rätt många dagar med dåligt väder och mycket regn. Två gånger hamnade jag i en störtskur på väg från jobbet. Det var i alla fall tur att det var från jobbet och inte till jobbet. Hade inte varit så trevligt att komma genomblöt till jobbet.
Sen i fredas så märkte jag att det hade blivit punka på bakdäcket på cykeln. Så det ska jag försöka hinna fixa i morgon.

Träningen på gymmet har gått lite trögt då vi har byt skift på jobbet. Så det har varit lite svårt att anpassa träningen med jobbet och allt annat runt omkring.
Men tro nu jag har fått till en bra planering som ska funka med det nya skiftet och tiderna.

Så sammanfattningen är att träningen och cyklingen har gått lite trögt. Men blir förhoppningsviss bättre denna månad. : )