Under inlägget Min portfölj:Skriv din åsikt kom det fram en hel del bra och vettiga åsikter. Även kom det lite tips på olika bolag både från Stockholmsbörsen och från dem utländska börserna.

En aktie som har fångat min uppmärksamhet efter det inlägget är Ratos. Som jag även har börjat kolla mig närmare på och försöker få sig en bra bild över vilka onoterade bolag dem äger. Och om jag förstår bolagens idéer om hur dem tjänar pengar, konkurrens, tillväxt och möjlighet att kunna höja priserna om det skulle krävas.

Jag har en del läsning kvar att göra innan jag bestämmer mig, som det ser ut nu kommer Ratos få bli min tredje pelare i min portfölj. Den kommer innebära att portföljen kommer i första hand luta sig mot H&M, Axfood och Ratos.

Vill väven rekommendera två intervjuer som reailtid.se har publicerat, ena är med SCAs vd och den andra med Ratos vd. Mycket trevlig läsning så det rekommenderas varmt!

Börsens Mr Magic (Ratos)

Missnöjd med
bolagets lönsamhet (SCA)