Igår fick jag den trevliga överraskningen att vårat internet bara funkade till 50 %. Kan hålla med att det låter skumt, det gick att gå in på en del sidor medan andra inte gick. Testade med två olika datorer, samma sidor funkade och inte funkade på båda.
Nu är allt som det ska igen och tänkte dra igenom några saker som jag missade i fredas pga. internet, men även från torsdagen som jag missade.

Rapport från Kungsleden

Som sagt så kom Kungsledens rapport i torsdags, det var väll inte riktigt så ljus som många hade hoppats på. Resultat per aktie blev -9.60kr (9,10), vilket fick aktien och åka fritt fall under både torsdagen och fredagen.
Kungsleden säger även att affären inte Tredje AP- fonden inte är slutförd ännu, men att det kommer bli slutförd under innevarande kvartal.
Utdelningen föreslås på 1,50kr per aktie.

Ja till rekonstruktion för SAAB

GM fick i igår sin rekonstruktion av Saab beviljad av Tingsrätten i Vänersborg. Det kommer börja med att den 6 april träffar rekonstruktören fordringsägarna. Efter det kommer en rekonstruktion på gå under 3 månader med förhoppningar om att kunna göra Saab till ett självständigt bolag som går med vinst.