Tidigare har jag nämnt att mitt sparmål för 2010-12-31 är att ha sparat ihop till 100.000kr. Just nu ligger sparandet på 79448kr som ni kan se här ovanför, så det fattas 20552kr till för att klara målet. Det skulle idag innebära ett snitt på ungefär 3425kr i månaden som jag behöver spara.

Det låter i sig helt möjligt men då har vi även så att i slutet av året kommer det som kallas julafton. Så jag räknar med att det inte kommer bli något över till sparande i november efter julklappar och julmat har blivit inhandlat. Brukar ju vara den tiden som den går åt mest pengar, förutom sommaren då.

Med november borträknat skulle jag behöva lägga undan ungefär 4110kr per månad för att uppnå målet. Det är något tyngre om man ser tillbaka hur mycket jag har sparat om man tittar några månader bakåt. Så ligger den på ungefär 3000kr i månden. Jag skulle behöva öka mitt sparande med ca 1110kr extra per månad.

Får ta mig en funderara för att se hur man ska kunna öka sitt sparande då jag är fastbesluten att klara mitt mål! Ska bara komma på hur..

Sen håller man tummarna för att det inte ska komma aldelles för många oförutseda utgifter som är stora. För då skulle jag nog få det väldigt svårt att klara det, hur mycket jag skulle vilja, nu ska jag ta mig en funderar på hur jag ska lyckas. Utan att försumma en så härlig sommar som vi har just nu, helt underbart!